Return to Uncreativelabs.net front page Uncreative Labs
PC XT and AT forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

 AMD cpu which is better? athlon duron View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
jforb



Joined: 22 Oct 2005
Posts: 61
Location: sunny AZ

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 8:50 pm Reply with quoteBack to top

Hi, we have a 1200 duron and a 1000 athlon...which would have the edge? it's an old 133 fsb system.

my guess is we'd never notice the difference.

_________________
Jim

selectric.org
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Jorg



Joined: 03 Dec 2005
Posts: 41
Location: Netherlands

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 9:47 pm Reply with quoteBack to top

The Athlon- the Duron only has 64 kb cache.
View user's profileSend private messageICQ Number
harshbarj



Joined: 01 Oct 2004
Posts: 163
Location: behind you!

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 11:43 pm Reply with quoteBack to top

Jorg wrote:
The Athlon- the Duron only has 64 kb cache.


Yep. The althlon will be much faster.

the duron
http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Duron%201200%20-%20DHD1200AMT1B.html

The athlon
http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Athlon%201000%20-%20A1000AMT3B.html

_________________
Raise Your IQ. Eat Gifted Children.
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic
 Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: All times are GMT